3. okt 2010

Uimastiennetusmäng I.S.E.

Algab internetipõhine uimastiennetusmäng I.S.E. Eesti Karskusliidu AVE ning Tervise Arengu Instituudi eestvõtmisel algab 11. oktoobrist 7.-8. klasside õpilastele suunatud internetipõhine uimastiennetuslik mäng I.S.E.
Virtuaalne meeskondlik mäng kestab kaheksa nädalat ning kogu mängu tegevus -  registreerimine, tööde esitamine, hindamine jne, on internetipõhine. Iganädalased ülesanded on loovad ning tegevuspõhised.

I.S.E. projekt toimus esmakordselt 2004/2005. aastal Tartumaal ning 2008. aastal Eesti tervist edendavate koolide võrgustikuga liitunud koolides. Mänguline võistluslaad paneb aktiivselt uimastitemaatika üle arutlema ning tegutsema mitte ainult 4-liikmelised võistkonnad, vaid ka nende sõbrad, õpetajad ja vanemad.

Võistlusmängu aitavad lisaks Tervise Arengu Instituudile ning Eesti Karskusliidule teostada noorteorganisatsioonid MTÜ Juvente, Lastekaitse Liidu Noortekogu ning Noorteühing Eesti 4H.  Projekti rahastab Tervise Arengu Instituut Riikliku vähistrateegia 2007-2015 vahenditest.

4-liikmeliste võistkondade registreerumise viimane tähtaeg on 10. oktoober 2010. Täpsema info mängus osalemise ning reeglite kohta leiate manusest. Info ja reeglid on kirjas ka mängu kodulehel  www.ave.ee/ise

Kõigi mängu lõpetanute seast loositakse välja kuus võistkonda, kes saavad koos kuue kõige enam punkte saanud võistkonnaga osaleda põnevas ja lõbusas I.S.E talvelaagris.
Võistlusel enim punkte kogunud meeskond saab lisaks laagris osalemisele auhinnaks ka omal valikul kas lumelaua või mäesuusatamise koolituse, veekeskuse külastuse ja spordipoe kinkekaardid. Lisaks antakse igal nädalal välja eriauhind nädala originaalseimale ülesande lahendusele.

 Lisainfo: Linda Koppel, Projektijuht, 503 7804, lindakoppel@gmail.com