15. jaan 2011

Tule külla Kaitseväe Ühendatud Õppeasutuste Kõrgemasse Sõjakooli.

Sel aastal ootame teid külla 11. veebruaril, 23 märtsil, 21. aprillil, 27.mail ja 23. juunil. II poolaasta (september-detsember) kuupäevad selguvad augustis.

KVÜÕA on Eesti ainus rakenduskõrgkool, mis valmistab ette ohvitsere kaitseväele ja Kaitseliidule. KVÜÕA Kõrgemas Sõjakoolis õpivadki tulevased ohvitserid - praegused kadetid.

Läbi aastate on meie kooliga tutvumas käinud õpilasekskursioonid ning nähtu on neis suurt huvi tekitanud - räägime oma külalistele riigikaitsest, tutvustame kaitseväe relvastust, võimalus on tutvuda kadeti eluoluga Kõrgemas Sõjakoolis. Samuti saavad külastajad soovi korral külastada sõjamuuseumi, kus on vaatamiseks välja pandud palju põnevaid eksponaate Eesti sõjaajaloost.

Kuivõrd küberkaitse ja turvaline arvutikasutus on tänapäeva ühiskonnas vägagi oluline, on huvilistel võimalik kuulata Kaitseliidu küberkaitseliidu esindaja loengut arvutiturbest.
Ekskursioon Kõrgemasse Sõjakooli on elamuseks nii neile, kes riigikaitset koolis veel õppinud ei ole, kui ka neile, kes riigikaitsetundides juba osalenud.

Klassiekskursioonidel ja gruppidel palume registreeruda aadressil https://webmail.edu.ee/squirrel/src/compose.php?send_to=teavitus%40ksk.edu.ee. Märkige ära grupi suurus ning saabumise aeg. Ootame teid külla ajavahemikul 9.00-15.00. Külastus võtab aega 1,5-2 tundi.

Kohtume Kõrgemas Sõjakoolis!
www.sojakool.ee
www.facebook.com/s6jakool