6. dets 2011

Stokkeri meistrivõistlused 2012

Kuuendat korda kutsume osalema Stokkeri Meistrivõistlustel. 2011/2012 õppeaastal pakume Eesti koolide 5.-9. klasside õpilastele teemana välja amfiibauto.

Võistluste nimi on sedakorda „Ehita amfiibauto!“. Amfiibauto on elektrimootori jõul liikuv sõiduk, mis suudab sõita nii maal kui ka vees. Mootori toitepinge on 6V, amfiibauto maksimaalne pikkus on 30 cm.
Amfiibauto loomisel võib eeskuju võtta veebis avaldatud materjalidest, otsing sõnadega

Tööde esitamise tähtaeg on 17. märts 2012 koolile lähimas Stokkeri tööriistakeskuses. Eelvoorud peetakse kohalikes tööriistakeskustes.

Parimatele võistlejatele ja õpetajatele paneme taas välja Stokkeri valikust
pärinevad hinnalised ning praktilised auhinnad. Kolm kooli, kust kõige rohkem osalejaid finaali pääseb, saavad valida arvestatava summa eest töö- ja tehnoloogiaõpetuse klassi sisustust - tööriistu.
amfiibauto, amphibious vehicle, amphibious car, amphicar. Eeskuju saab võtta Wikipediast ja YouTubest ning Vimeost. Eelmistel Stokkeri Meistrivõistlustel tegime algust olulise muudatusega: enam ei hinda me võistlustele toodavate mudelite hulka, teist aastat pöörab žürii peatähelepanu tööde kvaliteedile. See kehtib ka koolide kohta tervikuna: parimad on need koolid, kust rohkem kvaliteetseid töid finaali pääseb.Finaal toimub prognoositavalt aprilli lõpus koos Eesti Vabariigi Kaitseväega. Finaali toimumispaigast teavitame aegsasti.

Eelmiste, 2010/2011. aasta Stokkeri Meistrivõistluste, traktorimudelite meisterdamise võistluse „Ehita võimas veotraktor!“ võitis Karl-Eric Alert Viljandi C.R.Jakobsoni nimelisest Gümnaasiumist. Juhendajatest oli parim Mauno Laurimaa, Märjamaa Gümnaasiumi tööõpetuse õpetaja ja edukaim
kool, kust enim traktorimudeleid finaali sai, oli Märjamaa Gümnaasium.

Stokker on Eesti ja Balti riikide suurim tööriistakeskuste kett, kuhu kuulub
üle 20 tööriistakeskuse.

Peep Pajumäe, Stokkeri turundusjuht
56 22 0898, e-post:
peep.pajumae@mecro.ee
Lisainfo ja reeglid:
www.stokker.ee/amfiibauto