19. apr 2012

"Pipi Pikksukk" Rahvusooper Estonias

Kooligruppidele mõeldud muusikali "Pipi Pikksukk" etendused on sel kevadel Rahvusooperis Estonia veel kolmapäeval, 25. aprillil kl 12 ja kolmapäeval, 16. mail kl 12!Etenduse kestus 2t 10min, üks vaheaeg.
Kellel veel Pipi seiklused nägemata, siis nüüd on küll viimane aeg!
Õpilastele pilet ainult 7-9 eurot!
Helista kohe 6831210 või kirjuta estonia@opera.ee ja broneeri oma õpilastele hariv ja meeldejääv ettevõtmine. Või astu läbi Estonia teatri kassast ja osta sobiv hulk pileteid.
-------------------------------------
Ülo Vinteri ja Ülo Raudmäe muusikal Astrid Lindgreni samanimelise lasteraamatu ainetel
"PIPI PIKKSUKK"
Enimmängitud lastemuusikal Eestis!

Osades 25. aprillil : Ingel Marlen Mikk, Kristo Ukanis, Maris Liloson, Terje Pennie, Riina Airenne, Egon Nuter, Venno Loosaar, Märt Jakobson, Alo Kurvits, dirigent Risto Joost
Osades 16. mail: Ingel Marlen Mikk, Kristo Ukanis, Agnes Aaliste, Angelika Mikk, Rina Airenne, Raivo E Tamm, Tõnu Kilgas, Mart Laur, Alo Kurvits, dirigent Risto Joost
Kas on kedagi teist nii eriskummalist, lahedat ja tähelepanuväärset kui Pipi? Raske oleks leida talle võrdset, sest Pipi on Pipi – eri värvi sukkade, erepunaste patside ja tedretähnidega tüdruk on nii vapper ja tugev, et võib hobuse üles tõsta. Elutarkust ja südamesoojust jagub tal kõigile. Ja mis peamine – temaga ei hakka iialgi igav! Lavastaja Andres Dvinjaninov toob vaatajateni Astrid Lindgreni armastatud lasteraamatu vahvad tegelased, kellega koos võib leida mitte ainult Spungi, vaid midagi palju enamat… ehk Pipi meis enestes?

Tervitades,
Anu Põrk
Rahvusooper Estonia
Turundusteenistus
Müügijuht
+372 683 1318
+372 52 49129
anu@opera.ee
http://www.opera.ee/