5. nov 2012

Eesti Koolimiss 2012


Tere!

Kutsume Teie kooli (kooli esindajat) osalema koolinoorte iluvõistlusel Eesti Koolimiss 2012. Sel aastal toimub lõppvõistlus 1. detsembril, Eesti Näituse messikeskuses toimuva Teeviida pealaval.

Eesti Koolimissi kui üle-Eestilise konkursi missiooniks on pakkuda osalejatele eneseväljenduse ja -arendamise võimalust võistlusel osalemise teel, aga samas elavdada koolielu ning kvaliteetse vaba aja veetmise teel ühendada aktiivseid Eesti noori. Samuti on osalemine heaks reklaamiks ka koolile – konkurssi kajastavad arvukad meediakanalid ning meie kui korraldajate käest saate oma kooli esindajast vabaks kasutamiseks professionaalset fotomaterjali. 

Konkursil saavad osaleda Eesti üldhariduskoolides õppivad julged ja särasilmsed neiud vanuses 15-19 eluaastat. Konkursil hinnatakse liikuvust, sõnaosavust, julgust ja ilu.

Registreerumiseks palume täita ankeeti Acrobat Readeris ja siis kindlasti salvestada ning saata hiljemalt 24. novembriks aadressile 2012@miss.ee koos vähemalt ühe pildiga kandidaadist.


Küsimuste tekkimisel ja/või lisainformatsiooni saamiseks võtke ühendust meili teel: 2012@miss.ee.

2011. aasta konkursi kokkuvõtet ja galeriid saab vaadata: http://2011.miss.ee.

Polina Hanenko
Eesti Koolimiss korraldaja
_____________________
Telefon: 59009033
Skype: polina.hanenko