8. apr 2013

Esseekonkurss gümnaasiumiõpilastele

http://www.maailmakool.ee/3328-kirjuta-ennast-keeniasse-esseekonkurss-gumnaasiumitaseme-opilastele/

MTÜ Mondo koostöös Välisministeeriumiga kuulutab välja arengukoostöö teemalise esseekonkursi gümnaasiumitaseme õpilastele. Kirjutada saab kahel teemal: "Aidata või mitte: mõtteid arengukoostööst" või „Miks ma kardan Aafrikat: mõttekammitsate küüsis

Esseid ootame hiljemalt 5. maiks eesti keeles doc-formaadis aadressile mondo@mondo.org.ee. Tööle palume lisada autori ees- ja perekonnanime, vanuse, kontaktandmed (e-posti aadress ja kontakttelefon) ning kooli nime. Essee pikkuseks on 9000 – 12 000 tähemärki. Esseid hindab Mondo ja Eesti Välisministeeriumi 5-liikmeline komisjon.

Välisministeerium pakub võitjale võimaluse reisida sügisesel koolivaheajal Keeniasse tutvuma MTÜ Mondo arengukoostööprojektiga Nairobis. Teine ja kolmas koht premeeritakse Janika Tamme raamatuga „Minu Keenia“ ja õiglase kaubanduse meenetega.

Konkursi võitjad kuulutatakse välja 30. mail 2013. Pidulik auhindade üleandmine toimub Vabaduse väljakul toimuval arengukoostööga tegelevaid organisatsioone tutvustaval Maailmapäeval 1. juunil 2013.