15. okt 2013

4.klass ja 9.klass Rakveres, 10.okt.

Käisime Eesti Politseimuuseumis.
4.klass osales programmis "Iga tegu jätab jälje" ja 9.klass osales programmis "Uurimise all". Rääkisime 4.klassiga kuritegude avastamisest ja tähelepanelikkusest; võtsime igaühe sõrmejäljed kaardile; avasime seifi, mille koodi saime nuputamisülesannete lahendamisest; mängisime taalrimängu ja jätsime asju meelde; koostasime fotoroboti. 




9.klass käis peale muuseumiprogrammi bowlingut mängimas.


Lääne-Viru Keskraamatukogus vaatasime 4.klassiga meie kooli vilistlase Marko Pikkati Pildiloomaaia näitust. Kuna valimised olid peale tulnud, siis kahjuks oli küll pool näitust juba maha võetud, kuid pisut ikkagi. 


Ja Rakvere Teatri ekskursioon algas juba väljast maja eest, jätkudes saali, lavale ja lava alla jne. Rääkisime üldse Rakvere linna algusest, teatrimäest ja vanast ajast. Käisime õue peal kunstnike ja õmblejate majas tööd kaemas, vaatasime kui kaugel on uue lastetenduse ettevalmistused jõuludeks. Vaatasime, kuhu oli tegelikult ehitatud teatri peauks, kes on näitlejad, mis toimub laval, millised on laod, kus on grimmitoad ja etenduse juhi koht, mis toimub saalis etenduse ajal, kuidas ehitatakse lava jne. 





4.klassi eriline tänu politseimuuseumi tunni läbiviijatele ja Anne-Ly Sovale teatrist kannatlikkuse ja rahulikkuse eest meiega toimetamisel! Aitäh!