4. juuni 2015

Koolilõpu tänuaktus

Viimane kogunemine kogu kooliperega, TÄNUAKTUS, toimus kolmapäeval, 3.juunil 2.tunni ajal üleval saalis. 
Üsna raske oli kogu kooliperel end mahutada ülemisse saali, mahtusime vaevu. Peaaegu sama seltskonnaga kohtume juba uue õppeaasta algul taas, va selle õa lõpetajatega, 9.klassiga. Esimese laulutervituse tõigi meieni 9.klass "Imeline aas".
Seejärel tervitas kooliperet direktor - väike kokkuvõte õppeaastast ja tervitus algavaks suvevaheajaks. Ning peale tervitusi jagasid õppealajuhataja ja direktor õpilastele mitmeid tänusid. Kiituskirjad parimatele - ainult viielistele õpilastele; ainekiituskirjad eriti tublidele mõnes väljatoodud õppeaines ja kooli kiidukirjad nelja-viielistele õpilastele.

Seejärel laulis tervituseks laulu 4.klass "Tähti tähistaeva lael". (Ja siinjuures pilt ka üheksandikele.)

Kus on veel palju tähti lisaks tähistaevale? Loomulikult raamatutes! Milliseid õppeaineid on koolielus/koolinädalas kõige rohkem? Loomulikult eesti keelt/kirjandust ja matemaatikat. Järgnesid parimate raamatulugejate tänud lõbusalt vahva statistikaga ja matemaatikavõistluse Känguru ja Tartu Ülikooli Teaduskooli tänud õpetajate poolt.
Muusikalise vahepala tõid meieni 5.klassi õpilased Kerttu ja Catlyn akordionitel.

Seejärel kokkuvõtted Eesti Mõttespordi koolide online olümpiaadist: 4 ala, 4 etappi õppeaasta jooksul, kolmes vanuserühmas. Meie koolist osalesid kaheksa 8.-9.kl. õpilast. (Kristina, Joonas, Nikolai, Vimme Susi, Anri, Artur, Johanna Lisette ja Siim.) Kokku oli põhikooli vanuserühmas 377 osalejat ja Kristina saavutas 5.koha ning Joonas 69.koha! (Teised kohad sajaliste seas.) Palju õnne!

Tänatud said ka selle õppeaasta tublid mälumängijad. Teise koha omanikud said maiuse ja tänukirja, esimese koha omanikud pälvisid lisaks veel ka traditsioonilise kinopileti voucheri. 
4.-6.klass 
I koht võistkond "Pastakad" (Sirli-Marit, Sanne ja Maribel)
II koht võistkond "Tundmatud" (Uku-Kristjan, Urmo, Andreas ja Catlyn)
7.-9.klass
I koht võistkond "Unikornid" (Merily, Alice, Kelli ja Johanna Lisette)
II koht võistkond "Magusad mesimummud" (Artur, Joonas, Vimme Susi ja Erko)

Muusikalise tervitusega esinesid Carmen ja Karmen 7.klassist "Kuula" (vabandan, pilt puudub!).

Veelkord maiusega said tänatud karate õpetaja Jüri palvel kogu hooajal medalite saajad: Sven, Karin, Maribel, Gätriin, Laura Liisa ja Hendrik.

Seejärel kokkuvõtted spordipäevast ja diplomid-śokolaadid parimatele.

Kas kõik teavad vastu suve Curly Stringsi laulu "Kauges külas", pruuniks 2.juuniks? Jaaaaaaaa... Aga kas need sõnad ikka on endiselt just sellised? Eiiiiiiiiiiii! Sest Stephanie Karmen on sõnad teinud meie kodukandile ja koolile sobivaks. Kõlas lõpulaul 4.klassilt!

Ja traditsiooniline pildistamine koolimaja ees, koos kõikide oma tänudega "kooli noole" all. Tänud tubli tehtud töö eest sel õppeaastal ja vahvat vaheaega!