24. jaan 2012

Konkurss "Sinu idee, Sinu algatus."

         

Kutsume põhikooli õpilasrühmi õpetajate juhendamisel osa võtma üle-eestilisest konkursist „Sinu idee, Sinu algatus”, mis toimub Renault’ haridusprogrammi „Ohutu liiklemine kõigile” raames.

Konkurss seisneb kohaliku liiklusohutust ja/või keskkonnasäästlikke liiklemisviise propageeriva kampaania väljamõtlemises ja korraldamises.

Konkursil osalemiseks tuleb 1. märtsiks 2012 saata:
• konkursiavaldus programmi veebilehel http://www.ohutuliikleminekoigile.ee/ leiduval vormil;
• kampaania elluviimist kirjeldav aruanne (ideed, toimingud/tegevused ja nende tulemus) programmi veebilehel http://www.ohutuliikleminekoigile.ee/ leiduval vormil;
• kampaania elluviimist esitlev dokumentatsioon, mis võib olla suvalises kunstilises vormis: pilt (plakat, teabeleht, kollaaž jms), audiosalvestis (laul, intervjuu jms) või videosalvestis (reklaamiklipp, film, reportaaž jms). Dokumentatsiooni ootame Kommunikatsioonibüroo Hamburg & Partnerid postiaadressil Roosikrantsi 2, 10119 Tallinn.

Aruandeid ja dokumentatsiooni hindab programmi toetavate asutuste esindajatest, asjatundjatest, meediapartneritest ja Renault’ esindajatest koosnev žürii, kes annab välja 15 eriauhinda ning valib välja viis rühma, kes hakkavad võistlema konkursi finaalis 2012. aasta aprillis Tallinnas.

Konkursi peaauhind on võitjarühma sõit Prantsusmaale rahvusvahelisele finaalvõistlusele 2012. aasta juunis, kus konkursi laureaadid külastavad Disneylandi lõbustusparki.

Üritust toetavad: Haridus- ja teadusministeerium, Maanteeamet, Politsei- ja Piirivalveamet.

Lisainfot saab veebilehelt http://www.ohutuliikleminekoigile.ee/


Kutsume kõiki põhikoolide õpilasi koos juhendajatega konkursil osalema!
Lugupidamisega,
Agata Szczech
Renault Polska Sp. z o.o.
avalike suhete juht

***

Liiklusharidusprogramm “Ohutu liiklemine kõigile” on üks vanimaid ja suurimaid laste liiklusohutuse suurendamisele suunatud projekte Euroopas. Programmi toetavad Politsei- ja Piirivalveamet, Maanteeamet ning oma heakskiidu on sellele andnud ka liiklusadvokaat Indrek Sirk. Meediapartneritena toetavad programmi Delfi, Autonet.ee ning Liiklus.ee. Praeguseks on projekt jõudnud 25 riiki ning sellest osa on võtnud üle 12 miljoni lapse. 2011. aastal kuulutati välja üle-eestiline konkurss „Sinu idee, Sinu algatus”, mis on üks maailma suurimaid lastele mõeldud algatusi liiklusohutuse tõstmiseks ja tasakaalustatud transpordi toetamiseks. Konkursi peaauhind on osavõtt rahvusvahelisest finaalist, mis toimub EuroDisneylandi lõbustuspargis Pariisis. Rohkem infot: www.ohutuliikleminekoigile.ee.

Renault toetab ÜRO ülemaailmset initsiatiivi “Decade of Action for Road Safety 2011-2020”.