22. okt 2012

Jäätmetekke vähendamise nädal

Juba neljandat korda viiakse Eestis läbi jäätmetekke vähendamise nädal, mis toimub 17.- 25. novembrini.

Kutsume kõiki organisatsioone, haridusasutusi, ühinguid ja keskkonnast hoolivaid inimesi korraldama selle nädala raames nii väiksemaid kui suuremaid üritusi, mille eesmärk on üheskoos õppida, kuidas tekitada vähem prügi. 

Jäätmetekke vähendamise nädala eesmärk on tõmmata tähelepanu sellele, et meie igapäevaelus tekib üha rohkem prügi. Selle tekkimist on aga võimalik vältida, kui pisut mõelda, olla nutikas ja tegutseda üheskoos. Selle nädala raames püüame koos õppida, leida uusi viise ja ideid, kuidas prügi tekkimisele piir panna.

Varasematel aastatel on populaarsed üritused olnud näiteks kasutatud asjade kordus- ja taaskasutust õpetavad töötoad, moeshow’d ümbertehtud vanadest riietest, mitmesugused konkursid nutikatele lahendustele ja näitused taaskasutusviisidest.

Kui olete huvitatud kaasa lööma, palume kampaanias osalemiseks üritus registreerida projekti kodulehel jaatmenadal.comJäätmetekke vähendamise nädala raames läbiviidav tegevus võib olla nii organisatsiooni sisene kui ka avalikkusele suunatud.

Täpsema info jäätmetekke vähendamise nädala kohta leiate aadressilt jaatmenadal.com. Registreeritud osalejatel on võimalik kasutada kampaania logo, alla laadida plakatikujundusi ja teisi materjale.

Jäätmetekke vähendamise nädal on üks osa üleeuroopalisest ettevõtmisest European Week of Waste Reduction (EWWR). Kampaania üleeuroopaline koduleht asub aadressil: www.ewwr.eu.

Kui kampaania kohta on küsimusi, saatke need julgesti aadressile info@jaatmenadal.com 

Parimate soovidega,
Anne Ruusmann
Jäätmetekke vähendamise nädala koordinaator

telefon: 53836550
koduleht: http://jaatmenadal.com
facebook: www.facebook.com/jaatmenadal
üleeuroopaline leht: ewwr.eu