20. veebr 2011

AIESEC- hüppelaud noortele!

Tulevane tudeng? Ülikooliplaanid juba tehtud? Oled mõelnud, mida hakata peale oma vaba ajaga, et tudengielu ikka meeldejääv oleks?

Paljud äsja ülikooli astunud rebased avastavad ühtäkki, et neil on gümnaasiumiga võrreldes tunduvalt rohkem vaba aega, sest loengute ja seminaride süsteem on tunduvalt  paindlikum kui varasemast sisseharjunud koolikord. Alati on võimalus osa võtta mõnest treeningust või minna tööle... või teha  kõike mõistlikus mahus ja ühineda AIESECiga.

Ilmselt on AIESEC Sinu jaoks mitte midagi ütlev tähekombinatsioon. Kuid ligi 60 000 noore jaoks on see üks lahutamatu osa elust. Kui AIESECi tutvustatakse, öeldakse enamasti, et see on organisatsioon, mis tegeleb praktikavahetusega ning pakub noortele juhtimiskogemust. Nii ongi, kuid sisimas on see midagi palju enamat.

AIESEC on organisatsioon, kuhu kogunevad aktiivsed, teotahtelised ja võimekad noored. See on ideaalne koht, kus ennast proovile panna. AIESECiga on Sul võimalus osaleda erinevates projektides, juhtida meeskonda või koguni tervet AIESECi, millel on kokku 110 liikmesriiki.  
Kõik AIESECi liikmed ja ka teised tudengid saavad AIESECi kaudu reisida ja töötada teises kultuuris. Kõigil on võimalik 10 000 praktikapakkumise hulgast leida endale sobiv ning samal ajal on nii Sinu koduriigi kui ka sihtriigi AIESECarid sulle kõiges toeks (otsivad kodu, tutvustavad riiki jne).

Kas minna paariks kuuks Indiasse või aastaks Saksamaale? Praktika pikkuse ja koha saab igaüks ise valida.

Kui Sa oled huvitatud juhtimiskogemusest, enda arendamisest, välismaal praktiseerimisest, kasulikest ja rahvusvahelistest tutvustest,  teiste noorte aitamisest, pidutsemisest, siis on kõige õigem koht just AIESEC!

Lisainformatsiooni saamiseks vaata www.aiesec.ee ja www.facebook.com/AIESECTartu.