13. sept 2011

Kõrgem Sõjakool kutsub külla

Kutsume õpilasi külla Tartus asuvasse Kaitseväe Ühendatud Õppeasutuste Kõrgemasse Sõjakooli. Sel aastal ootame teid külla 23. septembril, 14. oktoobril, 25. novembril ja 15. detsembril.

Läbi aastate on meie kooliga tutvumas käinud õpilasekskursioonid ning nähtu on neis suurt huvi tekitanud. Meie kadetid räägivad külalistele riigikaitsest, tutvustavad kaitseväe relvastust ning eluolu Kõrgemas Sõjakoolis. Samuti saavad noored soovi korral külastada sõjamuuseumi, kus on vaatamiseks välja pandud palju põnevaid eksponaate Eesti sõjaajaloost.

Kuivõrd küberkaitse ja turvaline arvutikasutus on tänapäeva ühiskonnas arvutikasutajate seas vägagi oluline, on huvilistel võimalik kuulata Kaitseliidu küberkaitseliidu esindaja koolitust arvutiturbest (huvi korral palun sellest registreerumisel eelnevalt teada anda).

Kodanikupäeval 25. novembril peab lahtiste uste päeval loengu kaitseminister Mart Laar, kellega koos saavad huvilised arutada riigikaitse teemadel.

KVÜÕA on Eesti ainus rakenduskõrgkool, mis valmistab ette ohvitsere ja allohvitsere kaitseväele ja Kaitseliidule. KVÜÕA Kõrgemas Sõjakoolis õpivadki tulevased ohvitserid - praegused kadetid.

Ekskursioon Kõrgemasse Sõjakooli on elamuseks nii neile, kes riigikaitset koolis veel õppinud ei ole, kui ka neile, kes riigikaitsetundides juba osalenud.

Ootame teid külla Tartusse, KVÜÕA Kõrgemasse Sõjakooli (Riia mnt 12) ajavahemikul 9.00-15.00. Külastus võtab aega 1,5-2 tundi.

Klassiekskursioonidel ja gruppidel palume registreeruda aadressil https://webmail.edu.ee/squirrel/src/compose.php?send_to=teavitus%40ksk.edu.ee . Märkige ära grupi suurus, vanusevahemik ning saabumise aeg. Võib külastada ka iseseisvalt, ilma kooligrupita.
Kohtume Kõrgemas Sõjakoolis!

http://www.sojakool.ee/
www.facebook.com/s6jakool
 
Lisainformatsioon:
Lauri Rikas
KVÜÕA teavitustöö spetsialist
https://webmail.edu.ee/squirrel/src/compose.php?send_to=teavitus%40ksk.edu.ee
717 6204
510 0231