29. mai 2012

Õpilaste Teadusliku Ühingu suvelaager

Õpilaste Teaduslik Ühing kutsub Sind suvelaagrisse! Viitnalaager on traditsiooniline ÕTÜ üritus, mis toimub igal aastal augusti keskpaiku Lääne-Virumaal Viitnal.

Selleaastased laagri loengud ja keskustelud koonduvad TEADMISE JA EETIKA ümber. Erinevate alade teadlased toovad õpilasteni oma uurimisvaldkonna põnevad probleemid ja üheskoos püütakse vaadata, mis on see, mis jääb teadmise ja eetika vahele ja kas üldse midagi? Teise päeva õhtul toimub laagris dispuut, mille käigus oodatakse kõiki poolt või vastu olema ühele õhkuvisatud probleemile. Sama päeva pealelõunal toimub ka retk Viitna lähiümbruses, kus tutvutakse kohalike vaatamisväärsustega ja räägitakse juurde põnevaid lugusid.

Viitnalaagri tegevused algavad 12. augustil kell 14.00 ja lõpevad 14. augusti lõunaks. Enamik programmilisest tegevusest toimub järveäärse maja kaminasaalis ja suures õuetelgis. Laagriliste kasutada on kaks sauna ning ilusa ilma korral ka lõkkeplatsid. Ujuda saab Viitna Suurjärves. Ööbimine on 2-4-kohalistes tubades. Pesemisvõimalus ja WC on enamikus tubades, mõnes üksikus ka koridoris.  Kohapeal on
olemas voodiriided, käterätik, sööginõud. Süüa antakse kohapeal. Kõik laagris pakutav on osalejaile tasuta.

NB! Registreeruda laagrisse saabki nüüd, kuid laagri täpsem kava on alles kokkupanekul!

Registreeru ja jälgi informatsiooni veebis:
http://www.archimedes.ee/teadpop/index.php?leht=343

Vaata ÕTÜ tegemisi ka Facebookis: Õpilaste Teaduslik
Ühing<http://www.facebook.com/pages/%C3%95pilaste-Teaduslik-%C3%9Ching/117493761595092>

Suurepärast suve ja kohtumiseni Viitnal!

Tervitustega
Kaili Kaseor
Eesti Teadusagentuur
tel: 5805 0869