9. mai 2012

Rattamatkad ja kevadine loodus Kõrvemaal

Rattamatk ja kevadine loodus

Rattamatk viib meid Kõrvemaa kaunile loodusmaastikule. Õpime sõitma tõusudel ja laskumistel. Matka käigus teeme peatusi, uurime kevadist loodust ja rabamaastiku. Räägime oosidest ja nende tekkimisest.
Peale matka räägib politseinik rattaga liiklemisest tänavatel ja sellega kaasnevatest ohtudest, läbitakse ka näidis liiklusrada. Matk on mõeldud lastele alates 8ndast eluaastast ja sobib koos vanematega
väljasõitudeks. Matka kestvus orienteeruvalt kuni 2 tundi ja sellele järgnev tegevus kuni 1 tund.

Hind lapsele 5 EUR (täiskasvanud saavad osaleda tegevuses tasuta) Hind sisaldab retke teenuseid ja organiseeritud matkategevust. Igale osalejale vahva meene. Soovikorral võimalus laenutada ratas (lapsele 5.-
EURi).

Timbu Loodusrada lastele

Kutsume lapsi loodusrajale orienteeruma ja loodust avastama. Rada on tähistatud nii, et ka kõige pisemad leiavad üles loodusraja elanikud. Timbu loodusrajal tutvume iga loodusraja elanikuga ning saame teada huvitavat infot ja mõistatada koos mõistatusi. Peale raja läbimist ootab lapsi ees vahva meisterdamistegevus.

Hind lapsele 4 EUR (täiskasvanud saavad osaleda tegevuses tasuta) Hind sisaldab loodusraja tutvustamist, loodusraja kaarti ning juhendamist. Igale osalejale vahva meene.


Lõkke tegemine ja piknik või mõnus lõunatamine terrassil:

● kuum tee ja isuäratavad  pirukad, hind osalejale  2 EUR
● kuum tee, magus pirukas ja maitsvad lõkkeviinerid/grillvorstid, hind osalejale 3 EUR
● kuum tee, frikadellisupp, isuäratavad  pirukad ja maitsvad pannkoogid, hind osalejale 5 EUR

Pakkumine kehtib kuni 30.maini tehtud broneeringutele.  Minimaalne grupi suurus kuni 20 osalejat. Soovi korral viime läbi programmi ka väiksematele gruppidele. Hinnad eraldi kokkuleppel.

Õige aeg on planeerida lasteaiaperele üks vahva kevadpäev looduses.
Tulge meile külla! Puhas Eestimaa loodus ootab Teid.

Sportland Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskus
Oja talu, Pillapalu küla, Anija vald http://www.korvemaa.ee/
info@korvemaa.ee
telefonil 53035 630