2. märts 2012

Euroopa töö- ja karjäärimess Tallinna Ülikoolis

Reedel, 9. märtsil 2012 kell 11.00 - 17.00 toimub Tallinna Ülikooli aatriumis (aadressil Narva mnt 25 / Uus-Sadama 5) Euroopa töö- ja karjäärimess.

Messile oodatakse noori, kes soovivad nõuandeid ettevõtluse alustamisel ja karjääri planeerimisel ning infot elamise ja töötamise võimalustest Euroopas.

Euroopa Liidus töö ja praktikavõimaluste otsijad saavad nõu ja teavet tööotsimise alustamise, palgatasemete, oluliste seaduste, maksukorralduse, asjaajamise, töö- ja elamistingimuste, ravi- ning sotsiaalkindlustuse ja võimalike ohtude kohta.

Spetsialistid nõustavad ka erivajadusega inimesi tööotsimisel ja karjääri arendamisel.

Nõu annavad ja küsimustele vastavad Tallinna Ülikooli karjäärinõustajad, Eesti Töötukassa karjääriinfo spetsialistid ja EURES-e (European Employment Services) nõustajad erinevatest Euroopa riikidest ning Eesti Õpirände võrgustiku konsultandid. Toimuvad ka loengud ja õpitoad.

Euroopa Komisjoni algatusprojekt Youth@Work korraldusel toimub samas ka tasuta ettevõtlusalane infopäev, kus eksperdid jagavad praktilist infot ja nõuandeid oma ettevõtte rajamist kaaluvatele noortele. Samuti pakuvad oma kogemuste põhjal mõtteainet ja näpunäiteid juba tegutsevad noored ettevõtjad.

Teretulnud on kõik huvilised. Kuulamiseks saab valida just endale huvipakkuvad teemad või kuulata kõiki ettekandeid. Osavõtt on tasuta ja ilma eelregistreerimiseta. Infopäeva ettekanded toimuvad Tallinna Ülikooli Mare hoone (Uus-Sadama 5) 6. korrusel ruumis M-648 (Senati saal). Sissepääs on ka läbi teiste Tallinna Ülikooli hoonete, palume jälgida suunaviitu.

Messil osalevad ka nii kodu- kui välismaised tööandjad – tööotsijail tasub kaasa võtta CV!