23. märts 2012

Heast ideest edasi - projektiks!

Kas teie organisatsioonis, koolis või noortekeskuses on noori, kes soovivad midagi ära teha, kuid päris tegutsemiseni pole veel jõudnud? Ideid on, tahtmist on! Aga mis siin nüüd edasi..? Kas ja kuidas võiks programmist Euroopa Noored oma ideele rahastust saada? Kuidas oma projektitaotlust paremaks muuta?
Selleks, et head ideed ei jääks vaid ideedeks, pakub Euroopa Noored Eesti büroo nõuandeid kahe hea võimaluse näol:

4. aprillil toimub SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroos (Koidula 13a, Tallinn) Euroopa Noored projektiideede nõustamispäev.
Projektiideid nõustavad büroo konsultandid. Lisainfo ja registreerumine: http://euroopa.noored.ee/node/5444
Registreerumise tähtaeg: 1.aprill 2012

14.-15.aprillil 2012 toimub Tallinnas Euroopa Noored IDEE24, kus noored üle Eesti tulevad kokku, et üheskoos oma pooleliolevaid projektiideid lihvida, või hoopis uusi välja mõelda. Koos koolitaja ning Euroopa Noored Eesti büroo nõustajatega vormitakse 24 tunni jooksul ideed rahastustaotlusteks.
Lisainfo ja registreerumine: http://euroopa.noored.ee/node/5452
Registreerumise tähtaeg: 5.aprill 2012

Ootame kõiki nõu saama ja oma ideid ellu viima! SA ArchimedesEuroopa Noored Eesti büroo Programm Euroopa Noored toetab 13-30-aastaste noorte omaalgatust ja rahvusvahelist koostööd. Programm pakub rahvusvahelisi enesetäiendamisvõimalusi ka noorsootöötajatele. Taotlusi võivad esitada kõik mittetulundusühingud, avalik- õiguslikud asutused, kohalikud omavalitsused ja noortegrupid.

Järgmine taotlustähtaeg on 1. mail 2012.