12. märts 2012

Kõrgem Sõjakool kutsub külla

Kutsume Teie kooli õpilasi külla Tartus asuvasse Kaitseväe Ühendatud Õppeasutuste Kõrgemasse Sõjakooli. Sel poolaastal ootame teid külla 21. märtsil, 20. aprillil ja 18. mail.

Mitmeid aastaid on käinud meie kooliga tutvumas palju õpilasekskursioone, kes on nähtuga väga rahule jäänud. Sõjakooli kadetid räägivad külalistele Eesti riigikaitsest, tutvustavad Kaitseväes kasutusel olevat relvastust ja varustust ning oma õppetingimusi ja eluruume. Samuti saavad noored soovi korral külastada KVÜÕA muuseumi, kus on vaatamiseks välja pandud hulganisti põnevaid eksponaate Eesti sõjaajaloost.
Märtsis ja aprillis on külastajatel võimalik vaadata Kaitseväe taasloomise 20. aastapäevale pühendatud fotonäitust. Kaitseväe ja Eesti Sõjamuuseumi koostöös valminud näitus annab ülevaate Kaitseväe arengust aastatel 1991-2011. Kaitseväe Ühendatud Õppeasutused on Eesti ainus rakenduskõrgkool, mis valmistab ette ohvitsere ja allohvitsere Kaitseväele ja Kaitseliidule. KVÜÕA Kõrgemas Sõjakoolis õpivadki tulevased ohvitserid - praegused kadetid. Ekskursioon Kõrgemasse Sõjakooli on elamuseks nii neile, kes riigikaitset
koolis veel õppinud ei ole, kui ka neile, kes riigikaitsetundides juba osalenud.

Ootame teid külla Tartusse, KVÜÕA Kõrgemasse Sõjakooli (Riia mnt 12) ajavahemikul 9.00-15.00. Külastus võtab aega 1,5-2 tundi. Klassiekskursioonidel ja gruppidel palume registreeruda. Märkige ära grupi suurus, vanusevahemik ning saabumise aeg.
Kuulutuse, mida palume võimalusel levitada oma koolis, et õpilased saaksid soovi korral ka iseseisvalt Kõrgemat Sõjakooli külastada saate alla laadida aadressilt
http://www.sojakool.ee/files/2011/03/Lahtised_uksed_2012.pdf
Kohtume Kõrgemas Sõjakoolis!
http://www.sojakool.ee/
www.facebook.com/s6jakool
Lisainformatsioon: 717 6204, 510 0231