5. sept 2012

12.klassi õpilasele võimalus "Suursaadikuks üheks päevaks"

Briti Saatkonnal Eestis on hea meel kutsuda õpilasi osalema põnevas uues võistluses, et saada „Suursaadikuks üheks päevaks“.

Võistluse tulemusena selgub üks 12-klassi õpilane, kes saab kutse tulla Briti saatkonda, et veeta üks sisukas päev koos suursaadik Chris Holtby ja tema meeskonnaga, mis annab talle võimaluse lähemalt näha ning kogeda Briti-Eesti kahepoolsete suhete edendamisel tehtavat tihedat koostööd mitmete erinevate
tegevusvaldkondade kaupa.

Programmiga on hõlmatud  kõik saatkonna tegevussuunad: poliitika-, konsulaar-, kaubandus- ja kaitsealased suhted ning avalik diplomaatia. Suursaadik Holtby külastab ka võitja kooli ning kohtub sealsete õpilastega.

Võistlust tutvustavat videot näed Briti saatkonna kodulehelt.<http://ukinestonia.fco.gov.uk/en/about-us/working-with-estonia/003-ambassador-for-a-day-project/001-induction-est>

Võistluses osalemiseks tuleb õpilastel kirjutada lühike essee inglise keeles ühel kolmest etteantud teemast, essee pikkuseks on maksimaalselt 600 sõna. Võitja selgitatakse välja Briti saatkonna poolt, ning koostöös võitjaga leitakse kõige sobilikum aeg, mil ta nimetatakse “Suursaadikuks üheks päevaks”.

Allpool saad valida ühe kolmest võimalikust essee teemast:
-          Briti-Eesti kahepoolsed suhted
-          Eesti tulevik
-          Olümpiamängude pärand

Palume esseed saata e-posti aadressil infotallinn@fco.gov.uk
 28. septembriks 2012. Võitjat teavitatakse 5. oktoobriks 2012.