18. sept 2012

NUKU teatri noortemuusikal



NUKU teater toob välja oktoobris uue noortemuusikali "Kevadine ärkamine".

"Kevadine ärkamine" on rokkmuusikal, mille tegevus leiab aset 1891. aasta Saksamaal. Lugu räägib noortest, kes meeleheitlikul ning kirglikul moel iseend ja oma seksuaalsust avastavad, samas kui neid ümbritseb ühiskond, mis rajaneb tabudel ja taunib kõike elavat ning tundelist.

Osades Getter Meresmaa, Markus Robam, Saara Kadak, Stig Rästa, Silver Laas, Mari Ronimois, Norman Salumäe, Anna Põldvee, Mihkel Tikerpalu, Kati Ong, Reigo Tamm, Liivika Hanstin ja Riho Rosberg.

Muusikal rabab vaatajat oma otsekohesuse ja poeetilisusega. Siinsed teemad puudutavad igaüht, sest tegelaste läbielamised on tõeliselt mitmekesised ja üldinimlikud. Eriti mõjukaks teeb lavastuse seal kõlav võimas muusika.

"Kevadise ärkamise" juurde on valminud juhend muusikali teemade käsitlemiseks koolitundides. NUKU teatri, Tervise Aregu Instituudi ja Eesti Seksuaaltervise Liidu koostöös välja antud õppematerjali eesmärk on ärgitada nii õpilasi kui ka õpetajaid mõttevahetusele ja olla abiks enesekohaste ja sotsiaalsete oskuste õppimisel inimese- ja ühiskonnaõpetuse-, aga ajaloo- ja kirjandustundides - seda nii põhikoolis kui ka gümnaasiumis.

Rohkem infot ja mängukava leiate NUKU kodulehelt!
Broneerimine myyk@nuku.ee  või 6679 510

Soovitav vanus 13+
Õpilastele on pilet -20% soodsam ning 10-ne õpilase kohta õpetaja tasuta!