5. sept 2012

Euroopa Noored IDEE24

Euroopa Noored IDEE24 - 15.-16. septembril Tallinna lähistel

Olete noored (näiteks noorteorganisatsioonist, koolist, noortekeskusest, mujalt) ning soovite midagi ära teha, kuid päris tegutsemiseni pole veel jõudnud? Ideid on, tahtmist on! Aga mis siin nüüd edasi..?

Teate ja tunnete selliseid noori?
Euroopa Noored Idee24 ootab teid!

Kutsume teid osa võtma suurepärasest ideeööpäevast, kus noored üle Eesti tulevad kokku, et üheskoos oma algusjärgus või pooleliolevaid projektiideid arendada või hoopis uusi ideid välja mõelda. Koos koolitaja ning Euroopa Noored Eesti büroo nõustajatega vormitakse 24 tunni jooksul noorte ideed rahastustaotlusteks, mida võib esitada programmi Euroopa Noored <http://euroopa.noored.ee/tahtajad> 1. oktoobri taotlustähtajaks.

<http://euroopa.noored.ee/files/Kandideerimisvorm_2.doc> Kandideeri oma meeskonnaga kohe!

Millal toimub: 15.-16. septembril 2012

Kus toimub: Peetri koolis, mis asub kohe Tallinna külje all http://www.peetri.edu.ee/aadress). Koolis
toimub nii tegevus, kui ka ööbimine ning seetõttu palume kõigil kaasa võtta madratsid ja magamiskotid.

Kes osalevad: noored alates 15. eluaastast, 4-7 liikmeliste gruppidena ning koos vähemalt 18. aastase grupijuhiga (noorsootöötaja, huvijuht, grupiliider), kellel on soov ja tahtmine projekti teha.

Koolitajaks on Kristi Jüristo ning töökeeleks on eesti keel.

<http://euroopa.noored.ee/files/Kandideerimisvorm_2.doc> Kandideerimiseks täitke ankeet ning saatke nele.mets@archimedes.ee  hiljemalt 6. septembriks.

Koolitus on osalejatele tasuta. Soovi korral katab Sihtasutus Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo transpordikulud 70% ulatuses.

Lisainfo: 
annely.aasalaid@archimedes.ee
või 6979 236.