5. nov 2010

CREATLON 8.-9. klassi õpilastele

Junior Achievement Eesti koostöös EBS Gümnaasiumiga kuulutab välja põneva ürituste sarja CREATLON 8.-9. klassi õpilastele. Osaleda saab nii üksi kui kuni 3-liikmelise meeskonnaga. Loovaim ja ettevõtlikem tiim võidab piletid äriklassi! EBS Gümnaasium lennutab parimad kreatleedid Saaremaale, kus neid ootab ees mitmeid põnevaid sündmusi.

Kuidas Creatlonil osaleda?Creatlon koosneb kolmest üritusest. Parimate sekka jõudmiseks tuleb kaasa lüüa vähemalt kahes neist. Praegu on õige aeg hüpata reele, sest Creatloni II osa ehk orienteerumismäng stardib juba 8. novembril. Mänguga saab liituda kogu novembrikuu jooksul.

Alustamiseks tuleb registreerida meeskond JA Eesti kodulehel http://www.ja.ee/ . Seal ja Facebookis avatakse 8. novembril mängu ülesanded, mille lahendused tuleb saata e-mailile https://webmail.edu.ee/squirrel/src/compose.php?send_to=creatlon%40ja.ee või laadida üles Junior Achievement Eesti Creatloni ürituse lehele Facebookis hiljemalt 30. novembril.

Mäng pakub põnevat tegevust oma kodukohas: innustab noori tutvuma kohalike vaatamisväärsustega ja neid ka teistele tutvustama, uurima kohalike ettevõtete ja ettevõtluse kohta, tutvuma erinevate ametitega ning planeerima üritust.

Creatloni III osas tuleb panna tööle oma loovus kas sõnas või pildis ja osaleda JA Eesti ettevõtlusmuinasjuttude või reklaamivõistlusel. Ettevõtlusmuinasjutte ootame 7. veebruariks ning reklaame 21. veebruariks. Täpsem info novembris http://www.ja.ee/

×      Iga võistluse parimatele auhinnad!
×      Parimatele kreatleetidele ärimehe vääriline lennureis Saaremaale, mis sisaldab transporti nii õhus kui maal, ärilõunat, põnevaid paiku ja kohtumisi!
×      Parimatest parimatele kreatleetidele tasuta õppekoht EBS Gümnaasiumi ettevõtlusklassis!

Creatlonile registreerimine: www.ja.ee
Ootame aktiivset osavõttu!

P.S. Teade neile, kes võtsid osa ka Creatloni I etapist ehk majandusteemalisest viktoriinist:
Parimate kreatleetide väljaselgitamisel võetakse arvesse kahe parima osa tulemused kolmest.

Viktoriini puhul läheb arvesse kõige kõrgema punktisumma saavutanud tiimiliikme tulemus.

Kersti Loor
partnersuhete juht