24. nov 2010

NEO:N ehk "Noorte Enda Oma Nägu"

KAHEKSANDAT AASTAT TOIMUB PIRITA VABA AJA KESKUSES MOESHOW NEO:N
NEO:N ehk "Noorte Enda Oma Nägu" toimub sel korral 12. veebruaril 2011 (laupäeval), kell 16.00 Pirita Vaba Aja Keskuses.
Projekti eesmärgiks on arendada ja kaasa aidata noorte omaalgatusele, loomingulisusele ning seda kõike läbi meeskonnatöö. Kuna noored vajavad tunnustust oma tehtud töö ja saavutuste eest ning soovivad, et neid ühiskonnas märgatakse, on antud konkurss neile selleks väga hea võimalus. Osalema on oodatud 12-20 aastased noored Tallinna ja Harjumaa noortekeskustest ning koolidest.Moeshow Neo:n ehk "Noorte Enda Oma Nägu" Võistkonnad võivad koosneda kuni 7-st liikmest (autorid ja modellid). Noored moekunstnikud esitavad oma kollektsioone (mis on ideest teostuseni omalooming) enda valitud taustamuusika saatel ning lühidalt tutvustades. Kollektsioonis kasutatavate materjalide koha pealt jätab korraldaja võistlejatele vabad käed. Kolmeliikmeline žürii hindab kollektsioonide originaalsust ja fantaasiarikkust ning valib välja parima kollektsiooni.
Üritusest osavõtt ja kaasaelamine on kõigile tasuta. Info telefonil 53004080 (kl 13:00 – 20:00) või 6059516 ja e-mailil <https://webmail.edu.ee/squirrel/src/compose.php?send_to=mahe@piritavak.ee> https://webmail.edu.ee/squirrel/src/compose.php?send_to=mahe%40piritavak.ee Registreerimine: <http://www.piritavak.ee/> www.piritavak.ee (alates 3. jaanuarist)