10. nov 2010

Rakvere Teater - Väike Mukk

Rakvere Teatri jõulumaal rändab sel aastal Väike Mukk
[http://rakvereteater.ee/index.php?option=com_content&task=view&id=628&Itemid=36] , kes kes otsib oma õnne. Tema soovid täituvad, sest ta usaldab oma sisetunnet ja mõtleb maailmast head.

Rakvere Teater ja Väike Mukk kutsuvad kõiki üles vahetama häid soove. Mõtle üksi, koos pere või sõpradega, koos klassi või lasteaiarühmaga, millised oleksid teie soovid teistele. Mis on päriselt oluline, mida igaüks ise saaks teha, et elu oleks parem ja inimesed sallivamad? Seejärel kirjuta soovid isemeisterdatud
kaardile ning saada Rakvere Teatrisse. Väike Mukk saadab Sinu soovikaardi teistele lastele edasi ja Sina omakorda saad uueks aastaks kellegi teise head mõtted. Kõik saadetud soovid pannakse vaatamiseks – lugemiseks välja ka teatris ja teistes Rakvere paikades, kus võimalikult palju inimesi neist osa saab.
Kaarte soovidega ootame 1. detsembriks aadressile SA Rakvere Teatrimaja, Kreutzwaldi 2a, Rakvere 44314. Kaardile kirjuta palun ka oma nimi ja aadress, et Sinuni jõuaksid teiste soovid.

Heade soovide saatjate seast loositakse välja kaks last, peret, sõpruskonda, klassi või lasteaiarühma, kes kohtuvad uuel aastal Rakveres. Rakvere Teater kutsub neid koos veetma põnevat päeva, mis on kingituseks Väikeselt Mukilt. Lapsed käivad ekskursioonil teatris, vaatavad etendust ning saavad Rakvere Linnuses [http://svm.ee/index.php?objectID=11,10,25] valida ühe kolmest programmist: Kummitusejaht, Lõbus lahing Liivimaa lossis või Retk läbi muinasjutu ja tähistaeva. Lisaks ootab lapsi lõunasöök hubases teatrikohvikus.

Heade soovideni!