1. nov 2010

„Heategu läbi minu silmade"

Meil on hea meel teatada, et Haridus- ja Teadusministeerium koostöös Rahvusvahelise Lions Klubide Organisatsiooni Eesti Piirkonnaga<http://lions.ee/> kuulutasid täna välja järjekordse kirjatööde konkursi. Seekord on konkursi teemaks „Heategu läbi minu silmade“.

Konkursi eesmärk on panna õpilased mõtlema heategudele enda ümber ning anda neile võimalus mõtiskleda selle üle, mida tähendab kellelegi head teha ja millised võimalused on neil endil head korda saata. Parimaid autasustatakse emakeelepäeval, 14. märtsil 2011. Igas vanusegrupis autasustatakse esikolmikut, lisaks on
silmapaistvatele töödele välja pandud eriauhinnad.

Tööde laekumise tähtaeg on 1. veebruar 2011 ja töid ootame kas e-postiga aadressile https://webmail.edu.ee/squirrel/src/compose.php?send_to=konkurss%40hm.ee<https://webmail.edu.ee/squirrel/src/compose.php?send_to=konkurss@hm.ee> või paberkandjal aadressile Haridus- ja Teadusministeerium, Munga 18 Tartu, märksõna „Konkurss 2011“. Töid hindab asjatundjatest koosnev žürii: haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas, Haridus- ja Teadusministeeriumi nõunik Toomas Liivamägi, lastekirjanik Mika Keränen, Maalehe ajakirjanik Anneli Aasmäe, SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi projektijuht Triin Lääne, Lions Eesti piirkonna kuberner Vello Tamm, toimkonna „Heategu läbi minu silmade“ esimees Arne Sõna, LEO toimkonna esimees Hilja Illak, Lions Club Tartu Tamme liige ja ajakirjanik Hannes Tamme ja lastekirjanik Juhani Püttsepp.

Korraldusliku info ja auhindade kohta saab lähemalt lugeda HTMi kodulehelt<http://www.hm.ee/index.php?0512079>.

Konkurss kuulub õpilastööde sarja  „Vaatan ja imestan, märkan ja õpin!“, mida sellel aastal korraldab HTM koostöös Rahvusvahelise Lions Klubide Organisatsiooni Eesti piirkonnaga.

Parimate soovidega,
Greete Kempel
kommunikatsioonibüroo konsultant
Haridus- ja Teadusministeerium