26. nov 2010

Essee- ja joonistuskonkurss „Mis minule euro juures meeldib“

Essee- ja joonistuskonkurss „Mis minule euro juures meeldib“ 25. november - 10. detsember 2010

Rahandusministeerium koostöös UNICEF-i, Eesti Panga ning Eesti Olümpiakomiteega kutsub lapsi ja koolinoori avaldama oma mõtteid euroga seotud teemadel. Konkursist võivad osa võtta nii üld- ja kutsehariduskoolide õpilased kui ka lasteaedade lapsed. Töid hinnatakse kolmes vanusegrupis: lasteaed-5 klass;  6-9 klass ja 10-12 klass.

Tööd palume esitada individuaalselt. Iga õpilane saab esitada ühe töö.  Ideekonkursi töö tinglik pikkus on kuni kaks A4 kirjapoognat. NB! Lasteaialapsed-5 klassi õpilased võivad oma idee saata joonistusena.

Konkursile esitatavaid tööd koos osalusvormiga saata UNICEF-i  aadressile Auna 6, 10317 Tallinn või e-maili aadressile bruno@unicef.ee  hiljemalt 10. detsembriks 2010 (k.a.). Konkursi tulemused ja Rahandusministeeriumi, UNICEF-i, Eesti Panga  ning Eesti Olümpiakomitee poolt välja pandud auhindade saajad tehakse teatavaks hiljemalt 17. detsembril kodulehekülgedel http://www.euro.eesti.ee/  ja http://www.unicef.ee/.

Lisaks kõige suurema osavõtuaktiivsusega lasteaiarühmade ja klasside seast selgitatakse välja üks, kes saab peaauhinna, milleks on klassiekskursioon Eesti Panga muuseumisse ja parimate tööde autoritele korraldatakse rahandusministeeriumis pidulik vastuvõtt. Konkursi lõppedes koostatakse sellest ka ajalehtedele ja infoportaalidele pressiteade, kus võitjate nimed avaldatakse.

Juhend ja osalusvorm küsi huvijuhilt.