24. aug 2011

Üllar Saaremäe lavastus "Muumitroll ja Sabatäht" Rakvere Teatris

2. septembril alustavad Muumioru elanikud Rakvere Teatri suures saalis oma uute seiklustega. Kell 12.00 esietendub lavalugu, mis mõeldud kolme kuni kümne aastastele avastamishimulistele lastele. Lavastus on põnev taaskohtumine kõigile, kes eelmisel korral teatris nägid, kuidas peavad muumitrollid jõule.

Kogu Muumiorg on ühel hommikul imelikult hall ja isegi meri läheb kaduma. Punakat valgust üle taeva laotav Sabatäht on teel maakera ja Muumioru poole. Asja tuleb uurida! Muumitroll koos kaaslastega asub retkele läbi punaste kristallide oru kõrgele mägedesse. Seiklus kutsub ja võileivad on ka kaasas! Koos sõpradega jõutakse Sabatähe saladusele jälile, retkest õpitakse nii mõndagi ja Muumiorg saab tagasi endised värvid.

Üllar Saaremäe lavastus "Muumitroll ja Sabatäht"
[http://rakvereteater.ee/index.php?option=com_content&task=view&id=752&Itemid=39] toob lisaks armastatud tegelastele lavale spetsiaalselt lavastuse jaoks valminud multifilmi,mille autor on Kristi Leppik. Lavastuse kunstnik on Vadim Fomitšev, osades Kertu Moppel, Liisa Aibel, Tiina Mälberg, Helgi Annast, Natali Lohk, Maarika Mesipuu, Margus Grosnõija Lauri Kaldoja.
„[http://rakvereteater.ee/index.php?option=com_content&task=view&id=752&Itemid=39]
Muumitroll ja Sabatäht“
[http://rakvereteater.ee/index.php?option=com_content&task=view&id=752&Itemid=39]
septembrist kuni novembrini. Rakvere Teatris, Jõhvi Kontserdimajas, Türi kultuurimajas, Rapla kultuurikeskuses, Ugala teatris, Vanemuise teatris, Pärnu Endlas, Tallinnas Vene Teatris ja Lihula kultuurimajas.

Piletid müügil Rakvere Teatri kassas ning Piletimaailma müügipunktides üle Eesti.