7. sept 2012

Tallinna Teletorni haridusprogrammid



Uued haridusprogrammid Tallinna Teletornis

Alates 17. septembrist pakume kooliõpilastele erinevaid temaatilisi haridusprogramme, mis muutab Teletorni külastuse veelgi põnevamaks ja meeldejäävamaks.
Televisiooniprogramm - “Televisioon – aken maailma“ Vestleme televisiooni ajaloost ja saadete levimisest, õpilaste lemmiksaadetest, saadete ja filmide erinevatest liikidest, osaleme teleklipi tegemisel. Pöörame tähelepanu telesaate tegemisele ja selleks vajaminevale, selle juures teletorni vajalikkus. Käime ära kõrgustes.
Inseneriprogramm - “Kuidas ehitada teletorni?“ Kehastudes ümber insenerideks, arutleme Tallinna Teletorni ehitamise vajalikkusest ja tema tööst. Vaatleme ja uurime teletorni ehitamise etappe planeerimisest kuni valmimiseni. Tutvume ohutusnõuetega ehitusplatsil, käime ära kõrgustes ning viime end kurssi ka teiste kõrgehitistega maailmas.

Spordiprogramm - “Terves kehas terve vaim!” Räägime tervisest ja liikumise olulisusest ning oma lemmikspordialadest. Vaatame tagasi teletorni ajaloole ning võtame ette ühe kosutava tervisematka teletorni kõrgustesse. Uudistame ja räägime  Eesti spordimaastikust ja sportlastest  ning otsime üles olulised ajalooga
seotud spordipaigad.

Programmide sisu mahukus vastavalt kooli astmele. Sobib põhikoolile ja gümnaasiumile. Grupi suurus kuni 20 õpilast. Programm kestab 1,5 h. Programmi hind kuni 20-le õpilasele 140 eurot.

Teletorn ja näitused on avatud:
SUVEL (mai–september) avatud iga päev kell 10.00–19.00
TALVEL ( oktoober-aprill) avatud K-E kell 11-18 (teisipäeval külastajatele suletud)

Teletornis on õpilastele pilet soodushinnaga 4€ ja iga 10 õpilase kohta üks tasuta pilet. Vajalik on piletite ettebroneerimine ja ettemaks. Võimalus tellida giid. Teletorni 21. ja 22. korrusele pääseb korraga max
100 inimest ja orienteeruv viibimise aeg nendel korrustel on 1 tund.

Teletorni parklas on 5 kohta turismibussidele ja 60 sõiduautole. Teletorni pääseb linnabussiliinidega 34A, 38, 49 ja 288 (peatus "Teletorn").

Kohtumiseni Teletornis!
Lisainformatsioon külastuse ja haridusprogrammide kohta:
   
Tanel Tsirgu
Programmijuht
SA Tallinna Teletorn
Kloostrimetsa tee 58a
15026 Tallinn
+372 686 3004
+372 5206608
www.teletorn.ee