29. dets 2016

"Aastavahetus Kolga Kooliga 2016" peoõhtu

Meie saate salvestus toimus Kolga koolis kolmapäeval, 21.dets. algusega kell 16.00. Saatejuhid Karmen ja Carmen 9.klassist. Peoõhtu ja -saali olid ette valmistanud 9.klassi noored, abilised ja õpetaja Laura.
Peoõhtut alustas mudilaskoor "Talveilma rõõmulauluga" õpetaja Krista juhendamisel. Järgnes algklasside näiteringi etendus "Päkapikuhullus", juhendaja õpetaja Tuuli.
Järgnesid klasside etteasted. 1.klassi kava "Tsirkus", sest vahel on küll oktoobrikuus tunne, et jälle hakkab see jõulutrall pihta. Olenemata sellest, kui vara alustada ettevalmistustega, siis jõuluaeg on ikka väga kiire. 
3.klass andis soovitusi, mida pidude ajal selga panna, mis on sellel aastal moes. Must kleit, sinine kleit...
5.klass andis soovitusi, millised kuused on moes ja kuidas kuuski võiks ehtida.
6.klass teadis soovitada, mida head ja paremat peaks sellel pühadeperioodil sööma.
3.klass esitas õpetaja Krista juhendatud tantsu "Talvepolka".
2.klass tegi lõbusa etteaste ja kutsus ka kõiki pealtvaatajaid kaasa tantsima lõbusate jõuluviiside saatel. Eeskava teema: millised uued tantsud on sel aastal moes.
4.klass rääkis jõulukinkidest. Loeti ette laste kirju jõuluvanale ja kuulsime jõuluvana vastust lastele. Laval oli palju soovitusi vahvatest ise tehtud kingitustest.
Kui kogu pühadeaeg on üle elatud, siis 7.klassi eeskava teemaks oli anda juhtnööre, kuidas peale pühi taas end vormi saada. 
8.klass tõi meieni filmitreileri ja rääkis filmi tegemise tagamaadest.
Olgugi, et meie peoõhtu algas tralli ja tsirkusega, siis tegelikult soovime, et jõuluaeg oleks rahulik, õnnelik ja armas, nagu muinasjutt. 1.-2.kl. tantsuring esitaski tantsu "Muinasjutt", juhendaja õpetaja Maarika. 
Suur, suur aitäh teile Karmen ja Carmen, 9.klass, õpetaja Laura ja kõik, kõik abilised, kel oma osa peoõhtu kordaminekul. Oli vahva õhtu!

Kõiki õpetaja Ene tehtud pilte näed SIIN.
Andrease ja 9.klassi tehtud pildid on SIIN.

Lavatagust elu peo eel, ajal ja järel näed õpetaja Laura videost:


Siin aga on kogu peoõhtu uuesti vaatamiseks! Aitäh Carmeni perele!