7. juuni 2017

Tänuaktus 2017

Õppeaasta tänuaktus toimus teisipäeval, 6.juunil algusega kell 9.00 üleval saalis. Õppeaasta viimane kogunemine kogu kooliperega, et öelda suur, suur tänu tubli tehtud töö eest nii õppetöös kui väljaspool koolitunde. Kaks auhinna- ja meenelauda ootasid üleandmist parimatele. Tänuaktust alustas mudilaskoor õpetaja Kristaga, et laulda suvest.
Seejärel väike kokkuvõte I veerandist. I veerandil toimus meil R.Dahli loomingu võistulugemine, käidi keskkonnaprojekti raames Käsmus, pika ootamise peale õnnestus lausa mitu korda käia Linnateatris vaatamas "Krabatit", toimus Teadlaste Öö Festival ja selle raames kogu kooli öökool, tähistasime kooli sünnipäeva ja teoks sai vilistlaste disko. Seejärel tervitas kooliperet direktor Tõnu ja koos õppealajuhataja Nellega jagati kätte kiituskirjad, ainekiituskirjad ja kooli kiidukirjad.
Tublisid õppijaid on meie koolis palju!
Kiitus- ja kiidukirjade saajad lehvitavad traditsiooniliselt oma tunnustusega.
II veerandist. Seekordne lugemisvõistlus oli pühandatud Ilmar Tomuski loomingule ning kokkuvõtete tegemiseks oli au ka kirjanikuga koolis päriselt kohtuda. Kirjandushuviliste võistkond osales Lindgrenimängus, 3.kooliaste osales PÖFFil, alustas Legoring, toimusid advendikohvikud ja aastalõpupidu, uksed olid sel aastal kaunistatud piparkoogi temaatikaga. Mudilaskoor tervitas meid veel ühe suvelauluga ning seejärel matemaatilised tänud õpetaja Jaanalt. "Kängurus" osales sel aastal 21 680 õpilast, meie koolist oli osalejaid 36. Eelmisel aastal osales Eestist 232 õpilast rohkem, meie koolist 4 õpilast rohkem. Känguru on matemaatikavõistlus, kus auhinnalised kohad meie kooli tulid isegi 290. koha, 441.koha ja 1217.koha eest, kuna osavõtjaid on tuhandeid ja need õpilased olid parimad meie kooli osas oma vanuserühmade arvestuses. Palju õnne!
Raamatute lugemise võistluseid peeti sel aastal nii veerandite lõikes kui ka traditsiooniliselt õppeaasta raames. Kolga Kooli parim raamatulugeja 2016/17 õa. on Jaana. Palju õnne!
III veerand. Õpetajatel toimus Tartu õppereis, koolis tähistasime sõbrapäeva, toimusid mitmed etluskonkursid, võistlused ja festivalid, vabariigi aastapäeva tähistame alati hommikuste ühistantsudega ja kontserdiga pärastlõunal.
IV veerand. Taas oli videokonkurss, märksõnaks juba eelmisest veerandist on "Ingelheim", toimus suur Legopäev, käidi Pärlijõe matkadel, oli riigifestival "Kolga Konn" ja eriti meeldejäävad on klasside lõpuekskursioonid. 
Śokolaadimedaliga said tänatud selle õppeaasta mõttespordi olümpiaadil osalejad: aitäh Birgit, Emily, Grethel, Kädi, Kert, Kertu, Laura Maria, Liisa Martha, Lisette, Pille-Riin, Robin, Sofia, Armin ja Ekke Paul.
Tänusid jätkus Legoringi parimatele - Mikk Matthias, Raiko, Mia Marta ja Anni Mai.
Õpetaja Signe jagas kätte möödunud reedel toimunud spordipäeva diplomid ning õppeaasta parimaid sportlasi premeeriti kino kinkepiletiga. Palju õnne parimate ja kõige rohkemate sportlike saavutuste eest sel õppeaastal: Mariann Luise, Kristo, Joonas ja Taniel! 
Alates jaanuarist alustas iga kuu toimuv kooli mälumängusari, mida vedasid õpetajad Marge, Kristi, Laura ja Terje. Kokku osales mälumängus 12 võistkonda. Palju õnne parimatele, kuid suur, suur tänu kõikidele osavõtjatele, sest ei ole naljaasi oma teadmisi proovile panna võistlusel, kus osavõtjaid on 1.klassist kuni direktorini välja. 
Väga tublid olid kõik!
Aktuse lõpetasime ühislauluga, traditsiooniks saanud Karl-Erik Taukari looga "Seitsme tuule poole", kuula https://www.youtube.com/watch?v=nJipEVRHe-0 
Kiituskirjad, kiidukirjad, diplomid ja tänukirjad, kõik meeleolukad kingitused ja magusad meened jagatud, auhinnalaud tühi... Kooliaasta on läbi!
Tegime ühise pildi veel kooli ees ja kuna eelmisel päeval oli sadanud, siis planeeritud ühispiknik  peeti nii kooli ees kui ka klassides, kes kuidas soovis, kahjuks eraldi.

Kogu kooliperega kohtume järgmisel korral reedel, 1.septembril 2017 kell 10.00, 
siis jube uue õppeaasta 1.septembri aktusel all saalis. Vahvat suve!

Kõik tänuaktuse fotoklõpsud on koondatud siia: