13. juuni 2018

Meie kooli 8.klassi esindus Kuusalu kooli III kooliolümpial

Kuusalu kooli III kooliolümpiamängudele olid seekord kutsutud ka Kolga, Loksa ja Vihasoo koolid.
Suur tänu Kuusalu koolile kutse eest!
Osalejad kogunesid spordikeskuse ette paraadiks. Valmis panid end staadionile minekuks: setod, võrokesed, mulgid, rannarahvas, peipsiäärsed, saarlased, virulased, linnarahvas ja väliseestlased. 
Sissejuhatuse tegid suurepärased teadustajad. Olümpialasi tervitas Kuusalu kooli direktor Vello Sats ja vallapoolse tervituse edastas abivallavanem Anu Kirsman. Heisati KOM lipp.
Süüdati olümpiatuli ja anti olümpiavanne. 
Esitati kaunis kultuuriprogramm teemal "EV 100", mitmed klassid ja kollektiivid esinesid tantsupäeva tantsudega. Vihasoo kool esitas regilaulu ning enne spordivõistluseid juhendas soojendusharjutusi Rihukas. 
Tutvustati eesootavaid ülesandeid ning lõpetati olümpiadeviisiga.
Meie 8.klassi võistkond läbis olümpiapäeva alasid koos Kuusalu kooli kaheksandikega. Meie esimeseks jõukatsumiseks toimus köievedu. Seejärel oli vajalik rahulik lähenemine tänavareketi punktis. Järgnes lendavate taldrikute lennutamine läbi olümpiarõngaste, nn keegel, jalgpalli täpsuslöögid, tennisepallijooks, hobulooga alt pugemise ülesanne, saapavise ja meie klasside viimaseks ülesandeks jäi takistusrada. 
Lõunasöögiks olid igale klassile pakitud kotikesed piknikukraamiga ning 
kosutasime end peale 5.ala läbimist.
Lõputseremooniaks marssisid taas kõik klassid staadionile. Kuulutati välja mitmeid Kuusalu koolis toimunud olümpiaharidusperioodi võistluste tublisid tegijaid, konkursside võitjaid. Autasustati kõiki osalejaid. Langetati lipp, kustutati tuli, lõpetati. Õhtuks edastati veekord kutse tulla vaatama-kuulama Meisterjaani kooli aulasse ning pidutsema sellele järgnevale diskole. 
Arvestades seda, et me ei olnud väljas kogu klassiga, vaid meid oli osalemas 7,5 osalejat (ühel osalejal vahepeal vigastused), siis suur, suur tänu tubli esindamise ja osavõtu eest: Helina, Luana, Carol, Kerttu, Egert, Uku-Kristjan, Sulev ja Joosep. Olite väga tublid!
Loomulikult ei saa ma tänamata jätta meie tublisid ergutajaid ja osaliselt ka võistlejaid: Eleonor ja Kalli. Ning eriti suur tänu toetuse eest Kerttu emale! Aitäh!
Veelkord aitäh küllakutse eest Kuusalu koolile. 
Kõik meie tehtud fotod asuvad siin: