22. sept 2018

Teadlaste Öö Festival tuleb taas!

Ettevalmistused Teadlaste Öö Festivaliks koolis.

27.-28. septembril võtame osa Teadlaste Öö Festivalist ning toimub järjekordne Öökool. Neljapäeval on tavapärane koolipäev. 

Öökooliga alustame neljapäeval kell 17.00. Kavas on ülekooliline mälumäng, erinevad töötoad ja tegevused, algklassidel teadusteater ning õues toimuv maastikumäng; 4.-9. klasside õpilased külastavad mõisa. 
Kuna öökoolis pakutakse õpilastele sooja õhtusööki ning tervislikke juurviljaampse, siis oma sööki palume mitte kaasa võtta. Kindlasti ei ole lubatud kaasa võtta gaseeritud magusaid jooke ning komme-krõpse. 

Ööbimine on klassiruumides. Vajalikud on madrats ning magamiskott või tekk ja voodipesu, padi, hügieenitarbed, rätik. Ööbimisasjad võib kooli tuua juba neljapäeva hommikul - sätime need klasside kaupa suurde saali.
Õpilastele, kes ei jää ööbima, palume vanematel järgi tulla kell 21.00. Palume kindlasti eelnevalt teavitada klassijuhatajat, kui laps ei ööbi koolis.

Reede hommikul pakutakse lastele koolis hommikusööki ning bussid sõidavad kooli juurest välja kell 9.00. Tunde ei toimu.

Bussilastel, kes neljapäeval ei saa vahepeal kodus käia, on võimalus süüa ootesööki. Palume selle kohta teada anda esmaspäevaks, 24. septembriks lapse klassijuhatajale.