2. sept 2019

Avaaktus 2019

Suur, suur aitäh! Oli imeilus ja meeldejääv, eriline esimese septembri päev!

Hommikul kell 10.00 alustasime oma pidupäeva rongkäiguga lasteaia juurest kooli uuele staadionile. 1. ja 9. klass käsikäes kõige ees ja kõik teised klassid järel. Sammu aitas õigeks seada äge orkester - Kuusalu pasunakoor!
Kooli juurde jõudes oli nii soe tunne, kuidas vanemad, vanavanemad, külalised lähemalt ja kaugemalt rongkäigulisi tervitasid ja liitudes marssijatega samuti sammud staadionile seadsid. Klassid tegid auringi staadionil ja kogunesid siis oma kogunemiskohtadesse. 
Oli imeline koguneda oma staadionil. Loodus pakub aktuse pidamiseks kõige kaunima ümbruse 
ja pilditegemiseks parima tausta!
Muusika saatel saabusid staadionile ka avatseremoonia tegijad.
Staadioni avamise lindi lõikamise juurde olid palutud need, tänu kellele staadion valmis. Lindi lõikamise au kuulus aga meie kooli kõige parematele sportlastele. On suur rõõm, et meie koolis õpivad mitmekordsed Eesti meistrid. Mariann Luise Trilljärv on EM kergejõustikus, Aleksander Seeder on EM võrkpallis, Joonas Latik on EM suusatamises ja Kristo Latik on EM suusatamises. Ja loomulikult on aukohal ka meie kehalise õpetaja, õpetaja Signe Teesalu. Kooli direktor Tõnu Valdma andis üle tänukirjad - Kuusalu vallavalitsusele ja -volikogule, kooli hoolekogule, MTÜ Kolga Spordile ja ehitajale, Kivipartner OÜle. Avamislindist said osa ka meie praeguse koolimaja esimene direktor Enn Siim ning staadioni avamiseks külla tulnud Eesti olümpiavõitja Gerd Kanter. 
Lisaks tervitusele tuli staadion ikka ka sportlikult sisse õnnistada kogu koolipere osalusel. Meie armastatud külaline Gerd Kanter näitas harjutused ette ja kõik said kaasa teha. Aga kui staadion avatud ja keha soe, siis ootas avamist ka uus kooliaasta! Lehitsemist ootavad uued aabitsad! 
Kolga Kooli õpilasteks saavad päris uued, 1.klassi õpilased. 
Direktor pidas peokõne, Gerd Kanter andis igale õpilasele kätte aabitsa. Oma 1.klassi aastat ja olümpiamängude aega Tallinnas meenutas esimese klassi klassijuhataja, õpetaja Tuuli. Peokõne pidas ka Kuusalu vallavanem Urmas Kirtsi ja innustavad soovid uuel staadionil sportimiseks andsid kaasa kõik tänukirja saajad. 
Järgnes vahva, sportlik esinemisnumber. 
Tüdrukute esinemist saatis "Spordilaul". 
Peopäeva mahtus loomulikult peokõnesid - nii staadioni avamise puhul kui ka kooliaasta alguse puhul! Oli rõõmu ja kallistusi, oli jällenägemisi ja taasavastusi - oli kaunis pühapäev suurepärase ilmaga, 
et seda uue aasta algust südamest nautida! 

Järgnes klassijuhatajatundide info, pildistamise korraldus ja kõlaski see päris esimene selle õppeaasta koolikell...

Suur, suur aitäh! Kõikidele osalejatele südamlik tänu! Oli suurepärane päev!


Õpetaja Melika Kindeli tehtud fotod (sh kõik käesoleva postituse fotod) on SIIN.
Lapsevanem Hella Mooseri pildid on SIIN.
Meie pidupäeva fotograafi, lapsevanem Virgo Haani tehtud fotod on SIIN.