15. jaan 2011

RMK talvekampaaniad

Jaanuari keskpaigast alustame traditsiooniks kujunenud talvekampaaniaga üldhariduskoolide õpilastele ja lasteaia lastele, mille käigus pakume tasuta loodusõppeprogramme. Selgi talvel saavad lapsed vahetu kogemuse Eestimaa talvise looduse tundmaõppimisel. Üritame ses lumerohkuses programmidele leida sobivad kohad-rajad ning tunda looduse ilust rõõmu.
 
Talvekampaania toimub 17. jaanuarist 25. veebruarini 2011

Registreerumine programmidele algab 10. jaanuar, 2011

Programmid on üldhariduskoolidele ja lasteaedade lastele tasuta, toimumiskohta tuleb omal käel saabuda. Osadel juhtudel on võimalus programm läbi viia kooli juures või lasteaias – lugege täpsemalt kirjeldustest või suhelge konkreetse looduskeskuse kontaktiga. Talvekampaania käigus pakutavate programmide nimekirja koos kirjeldustega leiate siinsamas vasakul äärel, valides konkreetse loodukeskuse.

Teile sobivale programmile registreerumiseks palume täita kodulehel asuvate kirjelduste juurde lisatud registreerimislehe (paremal äärel hallis kastis) ja saata see vastavasse RMK looduskeskusesse. Konkreetset looduskeskust või programmi puudutavate küsimuste korral palume vastava looduskeskusega ühendust võtta. Looduskeskuste kontaktid on samuti kodulehel ära toodud või viidatud. Registreerumisel tasub arvestada, et tasuta programmide arv on piiratud, taotlused rahuldatakse nende saabumise järjekorras.

Osalejatel palume programmile tulles riietuda vastavalt ilmale ning planeerida sõite vastavalt teeoludele. Palume õigeaegselt teavitada saabumisega seotud muutustest või probleemidest! 


Head lapsed, need kasvavad metsaga!

Üldinfo:
Helen Luks
RMK loodushoiuosakonna
loodushariduse peaspetsialist

helen.luks@rmk.ee
tel: 502 4492