4. nov 2011

Iloni Imedemaa jõulud

Tule klassiga Iloni Imedemaale


Detsembris pakume koolidele ja lasteaedadele jõuluprogrammi “Kõige vahvamad jõulud” Programm kestab ca 1,5 tundi ning sisaldab lühikest ülevaadet Ilon Wiklandi tegemistest ning Karlssoni tegelaskujust. Seejärel saab iga laps omale piparkooki kaunistada. Senikaua, kuni maailma parimad piparkoogid valmivad saab teine pool grupist valmistada jõulukaarti .Vastavalt õpilaste vanusele on võimalik programmi ka kohandada. Suuremate (alates 3-4. klassist) klasside õpilastele pakume soovi korral ühe meisterdamise asemel seiklusteraja lahendamist.

Programm on mõeldud korraga ühele klassile – umbes 30 õpilast. Kuna bussi mahub enamasti kahe klassi jagu õpilasi, siis pakume võimalust teisel klassil samal ajal Kinosaalis mõnd Lindgreni filmi vaadata ning lõunapausi pidada. Loomulikult on võimalik samal ajal külastada ka teisi Haapsalu vaatamisväärsusi.

Ka on meie külalistele Centrali restoranis erimenüü soodushinnaga. Rohkem infot ning kontakti broneerimiseks leiab aadressilt www.ilon.ee

Jõuluprogrammi hind on 2,3€/õpilane.

Loomulikult ootame külla ka kõiki õpetajaid. Täiskasvanutele pakume ekskursiooni, võimalust vaadata dokumentaalfilmi “Ma joonistan, seega olen” mille kaudu pajatab Ilon Wikland oma elust ja tööst ning soovijatel on võimalus ka piparkooki kaunistada või meisterdada.