1. dets 2015

Samsung Digipööre - finaal!

Digipööre 2015 finaaliks kogunesid 12.Eesti kooli meeskonnad Tallinnasse, Lauluväljaku Klaassaali. Aprillis alguse saanud projekt oli lõpusirgel. (Või nii nagu kohapeal juttu oli, siis pigem väikest vahepeatust ja kokkuvõtet tegemas, sest alustatud tegevused ju jätkuvad.) Kell 10.45 algas kogunemine.
Avasõnadega tervitasid Tallinna Ülikooli rektor Tiit Land; programmi koolitusjuht Mart Laanpere ja Samsung Electronics Baltic president Taehwan Hwang. Lõbusa tervitusega trikitas ka mustkunstnik Meelis Kubo.
Keskpäeval, kell 12 alustasid esimesed kuus kooli oma etteastetega.
Kolga kool esines viiendana. Esitlus koosnes nii kokkuvõtvast videost, mis kajastas projektitegevusi, kui ka kohapealsest näitemängust.

/Video: Laura Pürjema/

Vahepeal kinnitasime keha maitsva lõunasöögiga ja seejärel järgmised kuus kooli meie ees. Oli põnevaid etteasteid, toredaid näpunäiteid teiste tegemistest, vahvaid lähenemisi kokkuvõtete tegemisel, esitlusel jne. 
Ja oligi päev lõppemas. Kõik koolid nähtud, etteasted vaadatud, sai ka publik valida oma lemmiku. Digipäevale kohaselt tuli oma hääle andmiseks hääletuskeskkonda siseneda QR-koodi abil. Publiku lemmiku tiitli pälvis Rapla Ühisgümnaasium.
Tulevast võitjameeskonda oli tervitama tulnud ka eelmise aasta võitja, Valga Vene Gümnaasium. Ja..... 2015.a. võitja - Tartu Veeriku Kool. Palju õnne!
Järgnes suur ühispildistamine ja tordi söömine. Aitäh, et olime kaasatud Digipöörde projekti. Pöörame end aga edasi! Ole edaspidigi kursis meie digitegemistega selle tarbeks loodud digipöörde ajaveebilehe kaudu: https://digipoore.wordpress.com/