5. märts 2017

Õpetajate näitering XIX Vabariiklikul Õpetajate Teatrifestivalil "Sillad" Viljandis

Teist õppeaastat koos käiv õpetajate näitering osales sel aastal üleriigilisel õpetajate teatrifestivalil "Sillad" Viljandis. Natukene peale keskpäeva, kui Viljandisse kohale jõudsime, vaatasime kohe üle ka saali ja lava, esimene ühine foto ongi tehtud Sakala Keskuse lavaserval kohale jõudes.
Etenduse pilte jääme ootama korraldajate poolt, kuid siin mõned fotomeenutused enne lavale minekut, kui sättisime end ja oma rekvisiite lava taga valmis. 
Laval olime laupäeval, 4.märtsil. Olime selle päeva teised esinejad, etenduse algusajaks oli välja kuulutatud kell 11.45. Etendus läks hästi, kõik sujus. Andsime endast parima! 
Kaks pikka päeva teatrit ja ühist aega selja taga, järgnes kokkuvõtete tegemine. Kolga kool tänas kolleegipreemiatega Viljandi Gümnaasiumist Krista osatäitjat ja Jõgeva Gümnaasiumist Mari osatäitjat meeldejäävate teatrirollide eest. 
Meie trupp ja meie etendus "Kaks korda kaks on..." /inspiratsiooniga elust enesest ja Markus Saksatamme naljajuttudest/ sai ära märgitud kahe kolleegipreemia ja festivali eripreemiaga. Kolleegipreemiad kuulusid julge lavale tuleku eest Ronjale! Aitäh Sulle, Kärt Reemann oma tütrega meie etendusel osalemast, oli tore taaskohtumine! Teise kolleegipreemia kõige poliitkorrektsema tüki eest saime Tallinna Õpetajate Teatritrupilt "Kivilindad". Ja festivali eripreemia saime tänapäevapoliitika sidumise eest muinasjututegelastega. 
Ühtlasi leiad meid publikuna vaatamast teiste etendusi, 
kui vaatad laupäevast Kanal 2 uudistesaadet Reporter :)
Suur, suur aitäh lava rekvisiitide tegemise eest õpilased ja õpetaja Priit Tammets; suur aitäh lavastuse muusikalise abi eest Gerto Lipetski ja Aigi Reinomägi; hinnangu ja nõuannete eest Juhan Kubu ja Melika Kindel; üle vaatamise ja kommentaaride eest eesti keele ringis olnutele ja peredele ning kõik, kõik head abilised ja head soovijad. 
Näitering tänab!

Kolga Kooli õpetajate näitering T.Õ.N.N. ehk Teater Õpetajatelt - Nalja Nabani.
Teatrikuul 2017