16. märts 2012

Esseekonkurss "Tuleviku kool" gümnaasiumiõpilastele

Esseekonkurss "Tuleviku kool" gümnaasiumiõpilastele Sihtasutus Metsaülikool (SA MÜ) kuulutab välja haridusteemalise esseekonkursi gümnaasiumiõpilastele, kutsudes üles neid aktiivselt kaasa mõtlema haridusreformist ning kooliga seotud arengutest Eestis.
Konkursil võivad osaleda kõik gümnaasiumiastme (10.-12. klass) õpilased. Konkursil osalemiseks palun saata kuni 3 lk pikkune (~ 10 000 tähemärki) essee selgestiloetavas käsikirjas või trükituna 30. aprilliks 2012 SA MÜ aadressil: Kastani 91-5, Tartu 50410 või e-posti aadressil https://webmail.edu.ee/squirrel/src/compose.php?send_to=info%40metsaylikool.ee. Esseele lisada autori nimi, kool, klass ja kontakttelefon ning e-posti aadress.
Essee teemaks on: "Tuleviku kool" ja võistlustöölt oodatakse arutelu praeguse ja tulevase Eesti kooli teemal. Teema lahtimõtestamisel on abiks esseekonkursi eesmärkide silmaspidamine (vt esseekonkursi statuuti
kodulehel http://www.metsaylikool.ee/ ). Esseekonkursi žüriisse kuuluvad Rein Taagepera, Priit Perens, Halliki
Harro-Loit, Toivo Maimets ja Kuldar Rosenberg.  Parimad tööd saavad auhinnatud ning avaldatakse Metsaülikool kodulehel. Esseekonkurss on sissejuhatus tänavusele metsaülikoolile teemal "Haridus.
Haritus" 8.-12.08.2012 Käärikul.
Täpsem info:
Liina Kanger
konkursi korraldustoimkonna juht
Tel 56671810
http://www.metsaylikool.ee/