8. märts 2012

Liikluslinn ja Nõiariik

Kutsume Teid taas külla aastaringi Nõiariiki ja alates 1.maist Liikluslinna!

*Ootame Sind sõpradega maailma kõige väiksemasse siseliikluslinna Võrumaal Urvastes, kus saate õppida liiklust, sõita põrkeautodega ja nautida kõike, mis ühe linna juurde kuulub.*

Liikluslinn ongi nagu päris linn. Tänavad, ristmikud, ülekäigurajad, liiklusmärgid, puud, muru, lilled ja isegi valgusfoorid on ehtsad. Liikluslinnas saavad sõita täiskasvanud suurte akuautodega ja lapsed väikeste autodega. Linnas sõidab ringi 25 väiksemat ja suuremat akudel töötavat põrkeautot. 1200 ruutmeetri suuruses ja New Yorgi linnavaadetegaliikluslinnas on ka bensiinijaam, kus saab mängult autot tankida. Samuti onliikluslinnas politsei, kartser, kohvik, SkyPluss diskoteek, mis on seestvarustatud erinevate kõverpeeglitega ja auto kino, ning Ergo Kindlustus.Igas linnas käib ka tants ja trall, selleks on SkyPlussi diskosaal. Tümpsusaatel saab ennast naerutada kõverpeeglisse vaadates. Esimene rida kujutab
eht ameerikalikku autokino, kus põrkeautos saab filmi vaadata. Rõdurida agaon nagu päris kinos. Loomulikult jooksevad liikluslinnakeses temaatilisedliiklusõppefilmid.

*Hind**  5 EUR/INIMENE *(grupile alates 10 inimest)
Hind sisaldab 8 minutit sõitu ja sissepääsu Liikluslinna.


               2.Külasta maailma väiksemat linna ja riiki Võrumaal !
Ootame Sind sõpradega maailma kõige väiksemasse siseliikluslinna Võrumaal,kus saate õppida liiklust, sõita põrkeautodega ja nautida kõike, mis ühelinna juurde kuulub.

Nõiariik on Eestis asuv riik. Ta on väikseima pindala ja elanike arvugariik maailmas. Saabudes Nõiariiki võtame Teid vastu ja tutvustame meieriiki. Viskame luuda, parimatele luuaviskajatele auhinnad. Kehakosutusekspakub Nõiaköök lastele maitsvat lõunasööki.

*Hind* *12 EUR/INIMENE (grupile alates 10in)*
Kestvus 3h

Hind sisaldab sissepääsu Liikluslinna ja Nõiariiki, 8 minutit sõituautodega, lõunasööki, parimatele auhindu ning peanõiaga nõiatantsukeerutamist.

 www.liikluslinn.ee

www.noiariik.ee