6. mai 2012

AHHAA Tartu 1. sünnipäevapidu!

Teaduskeskusel AHHAA on teile mitu head uudist -- juba sel nädalal tähistame oma Tartu maja 1. sünnipäeva ning sel puhul kutsume teid suurele sünnipäevapeole.Lisaks avame uue valguseteemalise näituse ning kutsume muusika- ja füüsikaõpetajaid tasuta koolitusele.

*AHHAA Tartu 1. sünnipäevapidu!
*Pühapäeval, 6. mail 2012 tähistame AHHAA Tartu maja 1. sünnipäeva suure peoga, kus näitameparemikku meie teadusteatri etendustest, kõik saavad osa võtta haaravatest töötubadest, näitame etendusi korraga kahes planetaariumis, korraldame fotojahi, esineb ansambel Dvin, pakume torti ja komme ning jääkaru Otto jagab lastele jäätist. Lisainfot leiab siit:
http://www.ahhaa.ee/et/ahhaa_tartu_maja_1_sunnipaevapidu/**

*AHHAA fotojaht 2012!
*Juba sel pühapäeval, 6. mail toimub AHHAA Tartu maja sünnipäevapeo raames suur fotojaht. Kutsume kõiki AHHAAsse pildistama! Etteregistreerunud võistlejatele on sissepääs soodushinnaga ning loomulikult hulgaliselt auhindu! Lisainfot saab siit:
http://www.ahhaa.ee/et/ahhaa_fotojaht_2012

*Uus näitus "Ahhaa, särab ja säriseb!"
*Alates laupäevast, 5. maist on Tartu AHHAAs avatud uus näitus "Ahhaa, särab ja säriseb!", mis tutvustab tavalise valguse ootamatuid ja üllatavaid külgi. Meelitame välgu purki, ärgitame päikesepatareisid võidu sõitma ja loome võimatuid valguskujundeid. Kõik külastajad saavad joonistada UV-graffitit, imetleda laserkiirte mänge, jäätunud valgust ja hologramme ning ekselda peeglitagusel maal. Lisainfot leiab siit:
http://www.ahhaa.ee/et/ahhaa_sarab_ja_sariseb

*Koolitus muusika- ja füüsikaõpetajatele
*Kolmapäeval, 16. mail korraldame AHHAA Tallinna filiaalis tasuta koolituse kõigile muusika- ja füüsikaõpetajatele, kus tutvustame muusikanäitust "Ahhaa, helisev füüsika!", räägime AHHAA võimalustest ja Tartu keskusest ning põneva loenguga esineb AHHAA prof Jaak Kikas, kes räägib muusikast läbi füüsiku silmade. Lisainfot leiab siit:
http://www.ahhaa.ee/et/koolitus_muusika_ja_fuusikaopetajatele

*"Ahhaa, helisev füüsika!" nüüd Tallinnas*Alates neljapäevast, 10. maist on meie muusikateemaline näitus
uudistamiseks väljas AHHAA Tallinna filiaalis (Vabaduse väljak 9). Näitusekülastajad saavad tekitada helisid, kasutades selleks erinevaid pille ja mänguviise, õppida tundma heli füüsikalisi omadusi ning
tunnetada omal kehal muusika mõju. Lisainfo:
http://www.ahhaa.ee/et/ahhaa_helisev_fuusika

*AHHAA ekskursioonide broneerimine
tellimus@ahhaa.ee
tel 515 6766
http://www.ahhaa.ee/