6. mai 2012

Junior Achievement Eesti kutsub metsa istutama Kahala järve äärde

Tule koos meiega 12. mail JA metsa istutama!

Meie 20 tegevusaasta jooksull on
Eestis loodud 1700 õpilasfirmat ehk 7000 noort on saanud võimaluse end ettevõtjana proovile panna!

Iga asi algab algusest – õpilasfirmast võib alguse saada oma ettevõte. Nii sai ka Eesti aegade edukaimast õpilasfirmast, Euroopa 2009. aasta võitjast, õpilasfirmast Roheline Jälg jätkusuutlik sotsiaalne ettevõte.

Kas Sina tead, mis on CO2-jalajälg ning mida peaksid tegema, et loodusele tekitatud kahju korvata? MTÜ Roheline Jälg aitab Sul oma jalajälje suurust arvutada ning pakub ka lahenduse: iga puu, mille istutad, aitab neutraliseerida Sinu CO2 -jalajälge. Arvuta SIIN, mitu puud peaksid istutama, et olla loodusega viigis.

Meie jagame nende noorte ettevõtjate väärtusi. Tahame istutada JA metsa ning kutsume Sindki 12. mail istutustalgutes kaasa lööma! Selleks pane ennast kirja SIIN ja tule 12. mail kohale. Väljasõit EBSi juurest (Lauteri 3) on kell 10.

JA mets hakkab kasvama Kahala järve ääres Kuusalu vallas. Täpset asukohta vaata KAARDILT. Istutamiseks antakse stardipauk kell 11.

Mets algab puudest. Sinagi saad meie metsa oma puu kasvama panna, tehes annetuse Junior Achievement Eesti kontole 221021640723 (Swedbank) märksõnaga „JA mets“. Üks puu JA metsas maksab ühe euro.

Tule ja näita koos meiega, kuidas koostöö ja ettevõtlik vaim aitavad muuta maailma paremaks!

Sinu noor ja roheline JA Eesti